TRNAVA OPEN 2019

12.05.2019 21:08
V sobotu som sa zúčastnil na tejto peknej akcii v Trnave. Chcel by som sa poďakovať za zorganizovanie tohto podujatia. Pekné a dobre dostupné miesto blízko historického centra Trnavy, kde zrovna prebiehal jarmok tradičných remesiel, takže okrem výstavy sa dala pozrieť aj historická Trnava, prípadne ochutnať miestne špeciality. Výstava bola zorganizovaná dobre, škoda nižšej účasti v niektorých kategóriách...(ale technika a hlavne stavby boli zastúpené veľmi slušne), páčilo sa mi, že sa tam bolo pozrieť dosť malých detí a tiež že všetky vystavujúce deti dostali medailu a mohli si vybrať model. Bol prítomný aj Leszek Gora, takže kto chcel, mohol si doplniť archív. Ďakujem aj za netradičné medaily a krásne poháre, ak bude výstava pokračovať určite sa tam rád ukážem aj v budúcnosti.
 
Pre mňa to bola mimoriadne úspešná súťaž, určite ovplyvnená aj nízkou účasťou v niektorých kategóriách, ale to už ja nedokážem ovplyvniť, možnosť zúčastniť sa mal každý...
Mal som tam urobených 10 registrácii (2 registrácie zahŕňali viac modelov), pričom som získal 6 cien. Na výstave som sa prezentoval nasledovnými modelmi:
 
1. Kaplnka svätého Kríža (Trnava)-Morová kaplnka (kategória P1 Malá architektúra)
 
2. Suzuki GSX R750 (kategória P3 Malá dopravná technika)
 
3. Daimler Reitwagen (kategória P3 Malá dopravná technika)
 
4. Nautile (kategória P7 Lode) - 3. miesto
 
5. Magellan - kozmická sonda (kategória P9 Kozmická technika) - 1. miesto
 
6. Staré nádražie  (kategória P10 Dioráma) - 1.miesto
 
7. Kotomi Ichinose (kategória P11 Figúrky) - 3. miesto
 
8. 74-Z Speeder Bike (kategória P12 SCI - FI) - 1 miesto
 
9. Model v orechu (2ks) (kategória P13 Ostatné) - 2. miesto
 
10. Papierové automaty (3ks) (kategória P13 Ostatné
 
Pár fotiek:
 
 
 
Narobil som celkom peknú kopu fotiek, tak kto chce môže pozrieť tu:
 
 
Bol som sa pozrieť aj v Trnave, aj keď tento rok som toho moc nepochodil kôli boľavej nohe, takže som bol rád, že som si aspoň chvíľu posedel v Bazilike svätého Mikuláša a pozrel svoj obľúbený kostolík sv. Heleny. Na jarmoku ma potešil pán, ktorý ponúkal drevené automaty, ktoré sa veľmi podobali tým papierovým...takže kto chce, môže pár fotiek pozrieť tu:
 
 
...koho by to zaujalo, môže si prípadne pozrieť aj fotky, ktoré som urobil v Trnave pred 2 rokmi:
 
 
Fotky prezentované na: